vlagengels

Welkom op DoghouseRock

onze site over

 

Training, opvoeding en gedrag

Je hond op een positieve manier goed opvoeden betekent een leven lang plezier hebben met elkaar. Clickertraining en de denkwijze daarachter zijn daarbij geweldige hulpmiddelen. Clickertraining is een geweldig leuke, uiterst positieve en zeer effectieve trainingsmethode, waardoor je hond op zeker moment razendsnel leert. Dankzij deze methode kregen mijn honden en ik nog meer plezier in het trainen en in de algehele omgang met elkaar. Een aanrader dus!
Uitgebreide informatie over positieve opvoeding en clickertraining vind je onder Training & opvoeding. Daarnaast vind je hier ook artikelen, tips en quotes over hondengedrag, training en opvoeding die ik me aanspreken.

 

Dogdance (of freestyle of doggy dance)

Door de clickermethode raakte ik geïnteresseerd in een nieuwe sport: dansen met je hond! Hoe je deze sport ook noemt, als je van dansen houdt en van hondentraining, is dit een geweldige manier om met je hond vele uren enorm plezier te hebben. Samen met veel foto's en een aantal video's vind je alles over het wat, hoe en waarom van deze sport onder Dogdance.

 

phoca thumb m IMG 0014phoca thumb m IMG 0010 phoca thumb m flop 0014phoca thumb m 2005 2477

 Over ons

 Nieuwsgierig naar onszelf en onze eigen honden? Kijk in de rubriek Over ons.

 

Veel plezier op onze site!

Sandra Hurkmans