DoghouseRock
honden ~ clickertraining ~ dogdance

Verslagen in Ronja's dagboek

 

Het eerste jaar van Ronja's leven heb ik een dagboek bijgehouden. Het dagboek vind je elders op deze site terug.

De verslagen van examens, wedstrijden en evenementen uit die periode staan ook in het dagboek. Hieronder vind je een korte inleiding en de links!

Puppy-examen

Maandag 10 december 2007

's Avonds hebben we puppy-examen. Er wordt hier lang niet zo overgespannen over gedaan als bij ons. Kan een groep bepaalde dingen niet? Geen ramp, komt bij de vervolgcursus wel aan bod. Het is heerlijk ontspannen. Ik ben nog nooit zo relaxed naar een pupppy-examen toe gegaan.

Lees meer in Ronja's dagboek...

 

Examen jongehondencursus

Maandag 21 april 2008

Vanavond heeft Ronja examen voor haar jongehondencursus. Hier heeft ze wel erg veel lessen van gemist. Dat merk ik op het examen ook.

Lees meer in Ronja's dagboek...

 

Jongehondendag

Zondag 10 februari 2008

Na het ontbijt graai ik de laatste spullen samen en doe ik Ronja haar tuigje aan. Paul pakt zijn cameratas. Wij gaan naar de club voor de Jongehondendag. Een mooie relaxte manier voor Ronja om met het showen kennis te maken, zo op de eigen club en met een beperkt aantal honden.

Lees meer in Ronja's dagboek...

 

Tentoonstelling Leiden, Groenoordhallen

Zondag 16 maart 2008

Vanochtend gaan we op pad naar Leiden, de Groenoordhallen. Nadat ik het adres op heb gezocht om in te voeren in de TomTom. Eerst zouden we met twee auto’s gaan, maar Paul besluit dat hij in de middag op en neer rijdt om Kari en Joschka uit te laten en mij vervolgens om 3 uur op te halen – eerder mag je als deelnemer een tentoonstelling namelijk niet weg. Aangezien ik intussen een tikje gestresst ben omdat we op het laatste moment het adres nog moeten opzoeken terwijl internet ook nog eens niet wil opstarten, naast de 'normale' laatste-moment-extra-handelingen... vind ik het niet erg om in de passagiersstoel de kans te krijgen weer wat tot rust te komen.

Lees meer in Ronja's dagboek...